Join the Trend and Protect Your Hearing withLoop Experience Earplugs - TOP AMMAR MARKETING
SUBTOTAL :

Follow Us

Amazon Netherlands
Join the Trend and Protect Your Hearing withLoop Experience Earplugs

Join the Trend and Protect Your Hearing withLoop Experience Earplugs

Amazon Netherlands
Short Description:
Loop Experience-oordopjes verminderen volume, terwijl ze geluid helder blijven weergeven zodat alles nog steeds goed te horen is maar minder hard. Ze

Product Description

 

Loop Experience-oordopjes voor concerten – Gehoorbescherming met heldere geluidsweergave voor geluidsdemping, motorrijders, werk en gevoeligheid voor geluid - 8 dopjes – Demping van SNR 18 dB - Goud

oordopjes voor



Over dit item

Loop Experience-oordopjes verminderen volume, terwijl ze geluid helder blijven weergeven zodat alles nog steeds goed te horen is maar minder hard. Ze hebben een SNR-waarde van 18 decibel en worden verkocht in 4 trendy kleuren.

ELEGANT COMFORT - Deze oordopjes met geluidsfiltering worden in 4 verschillende maten geleverd, zodat je altijd de juiste maat kan vinden. De iconische ronde vorm van de Loop Experience past perfect in je oor en is daardoor een elegant accessoire om je gehoor te beschermen.

MEERZIJDIG - De Loop Experience-oordopjes behouden de kwaliteit van het geluid en elimineren ongewenste geluiden. Ze zijn ontworpen om je gehoor te beschermen tijdens diverse activiteiten, zoals concerten, festivals, live-evenementen en motorrijden. Bovendien zijn ze bijzonder geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor geluid, zoals muzikanten en ouders.

GEBRUIKSGEMAK - Deze oordopjes zijn simpel te plaatsen en als je ze juist draagt, steken ze niet uit. Ze zijn beschikbaar in 4 groottes (XS-L). Wanneer je ongemak ervaart, probeer dan liever een kleinere maat. Indien de oordopjes niet genoeg dempen of uit je oor vallen, kan je beter een grotere maat proberen.

"We bieden een set Loop Experience-oordopjes aan in een milieuvriendelijke verpakking, inclusief verwisselbare dopjes van zacht silicone in 4 maten (XS-L) en een opbergdoosje. De oordopjes zijn niet alleen stijlvol met hun metallic look, maar ook zeer duurzaam en gaan lang mee."

0 Reviews:

Post Your Review